ویدئو| رژه موتوری «جان‌فدا» در بلوار وکیل آباد مشهد برگزار شد ویدئو | پذیرایی خادمان چایخانه حرم رضوی از زائران در شب عید غدیر ویدئو | نبض غدیر در حرم مطهر رضوی | مردم از مولای متقیان می‌گویند (چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۵) ویدئو | نود و پنجمین موج تجمعات مردمی در مشهد | ایران، ذوالفقار علی (ع) (۱۳ خرداد ۱۴۰۵) ویدئو | آب زاینده‌رود به اصفهان رسید ویدئو | هشدار قاطع نیروی دریایی سپاه: فقط مسیر تعیین‌شده ایران برای تردد در خلیج فارس، امن است ویدئو | تشرف جمعی از اعضای پروژه‌های مترو مشهد به حرم امام رضا(ع) ویدئو | مشهد در پناه نور غدیر؛ یادمان «غدیر» در مشهد رونمایی خواهد شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۵) ویدئو | گل‌آرایی زیبای حرم امام رضا (ع) در آستانه عید غدیر خم ویدئو | نصب کتیبه عید سعید غدیر در حرم مطهر امام رضا (ع) ویدئو | نودوچهارمین شب حضور مردم مشهد در خیابان | سه رنگِ سرفرازِ تا اَبد در اِهتزازِ من (۱۲ خرداد ۱۴۰۵) ویدئو| مشاهده جرقه‌های قرمز مرموز بر فراز آسمان تبت ویدئو| نوحه‌خوانی خواننده آمریکایی در مدح امام علی(ع) ویدئو | صدور مجوز عبور از تنگه هرمز برای کشتی‌ها در هر ساعت از شبانه‌روز ویدئو | سقوط ۴۴ درصدی تولید خودروسازان در دو ماه نخست سال ۱۴۰۵ مدیران خودرو، اجازه فروش ندارد + فیلم
سرخط خبرها

به وقت لبخند | وقتی دندان‌پزشکان از داستان‌های خود با بیماران معلولشان می‌گویند+ فیلم

در گوشه ای از شهر مشهد، کلینیکی ویژه افراد دارای معلولیت راه اندازی شده است که وظیفه آن، بهداشت و درمان دهان و دندان معلولان است و کادر پزشکی آن، متشکل از افرادی است که بدون چشم داشت و صرفا برای گذراندن ساعاتی خوش و معنوی به معاینه و درمان این افراد می پردازند.
  • کد خبر: ۱۹۹۴۵۳
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۹
  • ۳

به گزارش شهرآرانیوز؛ اگر به کلینیک های دندانپزشکی رفته باشید، حتما با جمله معروف «لبخند شما، امضای ماست» مواجه شده اید؛ جمله ای که تبلیغ عملکرد دندانپزشکان است. اما اگر از جمله افرادی باشید که حضورتان سبب لبخند همان دندانپزشک شود، پس امضای شما چیست؟

در گوشه ای از شهر مشهد، کلینیکی ویژه افراد دارای معلولیت راه اندازی شده است که وظیفه آن، بهداشت و درمان دهان و دندان معلولان است و کادر پزشکی آن، متشکل از افرادی است که بدون چشم داشت و صرفا برای گذراندن ساعاتی خوش و معنوی به معاینه و درمان این افراد می پردازند. هریک از این متخصصان و دندانپزشکان، داستانی از نخستین رویارویی خود با معلولان دارند که دیدن آن خالی از لطف نیست.

کلینیک دندانپزشکی آسایشگاه فیاض‌بخش مشهد از سال ۱۳۹۱ با تجهیز و راه‌اندازی یک بخش عمومی و یک اتاق عمل کار خود را آغاز کرد و در ابتدا، تنها پذیرای معلولان جسمی حرکتی و سندرم داون شدید بود و اینک معلولان بسیار زیادی از سراسر کشور به این مرکز درمانی مراجعه می‌کنند.

این کلینیک با همراهی ۱۲۵ دندانپزشک و متخصص بی‌هوشی به ۱۵ هزار متقاضی درمان، خدمت ارائه می‌دهد و در آن ۲۵۰۰ مورد درمان دندان تحت بی‌هوشی نیز در سالی که گذشت انجام گرفته است.

هزینه‌های درمانی در این کلینیک عموماً رایگان یا با نرخ‌های حداقلی است و این یکی از اهداف راه‌اندازی مجهزترین کلینیک خیریه درمانی ویژه معلولان در سراسر کشور است.

در حال حاضر، روزانه ۲۵ فرد معلول از خدمات کلینیک استفاده می‌کنند که عموم این افراد هزینه‌ای را بابت دریافت خدمات دندانپزشکی پرداخت نمی‌کنند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سید محمد مهدی حسینی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۲
0
0
باسلام و احترام فراوان از جناب آقای صمدی عزیز و همکار عالیقدر ایشان جناب آقای سپهران که مشکلات معلولین عزیز و قدامات ارزشمند خادمان این عزیزان را به تصویر می کشند.
من بعنوان یک خدمتگزار کوچک دستان پر مهرشان را با افتخار می بوسم.
موفق و تندرست باشید.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۸ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۹
این کامنت قطعا خود آقای صمدی یا آقای سپهران نوشتن :)
سید محمد مهدی حسینی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۲
0
0
باسلام و احترام فراوان از جناب آقای صمدی عزیز و همکار عالیقدر ایشان جناب آقای سپهران که مشکلات معلولین عزیز و قدامات ارزشمند خادمان این عزیزان را به تصویر می کشند.
من بعنوان یک خدمتگزار کوچک دستان پر مهرشان را با افتخار می بوسم.
موفق و تندرست باشید.
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->